Blog

Blog

Me & My Planner (Boho Berry Challenge)
donderdag, 2 november 2017 - 22:29

Als je mij kent, dan weet je waarschijnlijk wel dat ik niet maar één planner heb. Ik heb er meerdere. En hoewel sommige mensen (voornamelijk plannermensen) wel begrijpen waarom ik er meer dan één heb, zijn er ook een hoop mensen die dat niet snappen. Nou, laat ik het maar eens uitleggen dan!

In de foto kun je mij zien met mijn Erin Condren Life Planner (die ik van Deborah Knox heb gekregen), en mijn Simple Stories Carpe Diem Robin's Egg A5 planner.

Ik gebruik mijn ECLP (Erin Condren Life Planner) voor mijn bedrijf/shop Retro Hugs. Je kunt het op de foto niet heel goed zien, maar mijn volledige naam staat erop, evenals mijn shopnaam. Ik schrijf hierin informatie over bestellingen en gewoon de administratie in het algemeen. Het helpt me om dit gescheiden te houden van mijn privéleven en mijn persoonlijke/familieplanner.

Ik gebruik mijn Carpe Diem Robin's Egg planner voor alledaags plannen. Er staat veel persoonlijks in. Al mijn afspraken, maar ik hou ook afspraken en evenementen van de rest van de familie erin bij. Ik neem deze planner meestal met me mee als ik ergens heen ga. In deze planner gebruik ik mijn eigen verticale wo2p inserts. Ik gebruik dik 160 grams papier, wat ook betekent dat het twee keer zo zwaar is als wanneer ik standaard papier zou gebruiken. Maar het gaat langer mee, en het is geschikt om te decoreren met pennen en stempels (iets wat ik heel erg graag doe, als ik er tenminste tijd voor heb).

Nu heb ik nog meer planners hoor, maar ik heb besloten om die niet te laten zien in deze post. Waarom? Nou, deze twee planners zijn wel mijn hoofdplanners. Al het andere gebruik ik niet echt dagelijks. Ik heb een personal formaat Filofax bijvoorbeel die ik alleen meeneem als de ruimte in mijn tas heel beperlt is. Hetzelfde geldt ook voor mijn trouwplanner (de bruiloft is allang voorbij, maar ik ben nog niet klaar met erin schrijven). En ik heb nog een aantal planners die ik wel gebruik, maar voor verschillende projecten en gewoonweg niet elke dag.

Ik hoop dat ik aan het einde van het jaar een nieuwe ECLP kan toevoegen. Want mijn huidige ECLP loopt van juli 2016 tot en met december 2017. Ik heb niets vergelijkbaars, en voor mijn shop (en het feit dat ik stickers ervoor ontwerp!) heb ik gewoon een nieuwe ECLP nodig.

Ik heb ook zojuist een nieuwe Carpe Diem planner gekocht. Een Marigold om precies te zijn. Ik zat daar al een tijdje naar te kijken. Maar ik had niet per se verwacht dat ik deze ook aan mijn verzameling zou toevoegen. Ik heb namelijk al een aantal planners, en het is niet iets dat ik echt nodig heb. Maar het is een heel mooie planner, en ik heb een heel goede deal kunnen sluiten tijdens PlannerCon Europe afgelopen weekend! Daarover binnenkort meer.

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices