Blog

Blog

Rosie (Retro Hugs) is going to PlannerCon Europe!
vrijdag, 27 oktober 2017 - 20:06

Een tijdje geleden kreeg ik de kans om naar PlannerCon Europe te gaan. Dat was in eerste instantie niet een mogelijkheid, in verband met onze bruiloft en huwelijksreis eerder dit jaar, en ik ben zwanger van ons derde kind. Dus dat gaat ook wat financiële veranderingen met zich meebrengen. Maar toen ik dus de mogelijkheid zag om naar PlannerCon te gaan kon ik dat niet weerstaan. Vorig jaar heb ik Plansterdam ook al gemist omdat ik toen net een kleintje had. En ik vond dat wel jammer dat ik toen niet naar Plansterdam kon gaan. Dus ik ben echt door het dolle heen dat ik dit jaar wel kan gaan!

Ik zal er sowieso op zaterdag (28 oktober) zijn, samen met mijn man. In verband met onze financiële situatie (we maken het prima hoor, we moeten alleen opletten) ben ik nog aan het kijken of de zondag gaat lukken. Ik kon geen hotel boeken en ik zou ook niet per trein kunnen gaan. De kosten waren simpelweg te hoog nu voor me. Zeker aangezien ik ook nog wat wil kunnen uitgeven bij de shops en kraampjes op PlannerCon!

Ik ben momenteel met een andere plannerdame aan het overleggen over zondag. Ik moet dan per fiets richting station Eindhoven, heel vroeg op zondagochtend, met al mijn spullen haha. Dan moet ik daar de eerste trein richting Breda hebben. En als ik dan op tijd aankom, dan kan ik meerijden met de andere dame naar Brussel. We zouden dan nog net op tijd zijn om mee te kunnen doen met de raffle. Even afkloppen! Dit is mijn enige en laatste kans om PlannerCon ook op zondag te bezoeken. En ik wil echt heel erg graag beide dagen.

Ondanks het feit dat ik heel erg zwanger ben en chronisch ziek (dus het gaat zeker pijn doen, maar dat heb ik er wel voor over haha). Ik wil echt graag alle talks en workshops bijwonen. Ik wil graag meedoen met alle leuke dingen met de anderen. Ik wil ook graag Erin Condren ontmoeten! Oh en ik wil ook absoluut meedoen met de raffle.

Dus laten we het hopen!

Maar als ik dus niet kan op zondag, dan ben ik er in ieder geval morgen! Kom even hoi zeggen! Ik ben nogal verlegen en awkward, maar ik bijt niet (hard) en ik breng ook goodies mee om te swappen! Oh en ik zal ook wat van mijn producten meenemen (planner inserts en stickers). Dus als je iets ervan in levende lijve wilt zien, kom het dan gerust even vragen!

Ga jij ook naar PlannerCon?

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices