Blog

Blog

Weekly Spread (WO1P) | Week 40 + 41
dinsdag, 10 oktober 2017 - 23:08

Ik besloot om de nieuwe Action washi tubes in mijn personal size Filofax planner te gebruiken. Ik gebruik Filofax inserts in mijn personal size planner, een week op een pagina. Dus de ruimte is erg beperkt. Wat betekent dat ja, ik moest wederom washi snijden om het te laten passen haha. Maar ik denk dat het best goed is gelukt! Ik heb alle washi tapes uit deze set gebruikt! Hoe vind je het geworden?

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices