Blog

Blog

Weekly Spread | Week 41 | #beforethepen
zaterdag, 7 oktober 2017 - 11:50

Als je mijn vorige weekly spread hebt gezien, dan weet je dat ik pas geleden in het ziekenhuis was. Ik moest een glucose tolerantie test ondergaan. Nou mag je niet echt iets doen tijdens deze test. Je mag niet gaan rondlopen enzo. Aangezien ik al twee glucose tolerantie tests had meegemaakt in het verleden, wist ik dus een beetje wat me te wachten stond. Dus ik besloot om mijn planner, stempels, wat stempelkussens, en natuurlijk washi mee te nemen! Ik ga echt niet urenlang niets zitten doen.

Ik ging deze keer voor nog een washi tube van de Action voor deze weekly spread. Ik vind de zwart/roze combi wel leuk. Maar ik dacht dat deze makkelijker zou zijn om mee te decoreren. Makkelijker dan de andere drie tubes die ik had gekocht. En nu blijkt dat de zwart/gouden toch echt makkelijker was om mee te decoreren!

Dit is weer vooral door de brede tape. Wederom kon ik deze nergens in mijn layout gebruiken. Maar ik wou het toch heel graag, dus ik besloot om dan maar wat van de woorden uit te snijden en ze over andere stukjes washi te plakken. En met de dunnere tapejes was het ook weer hetzelfde verhaal, deze waren weer te dun voor in mijn headers/kopjes. Daarvoor heb ik dus ook maar weer extra dunne lijntjes uitgesneden om de ruimtes helemaal te vullen. Dat is prima, maar ik vond het allemaal niet zo lekker combineren. Misschien ben ik gewoon te kieskeurig hoor. Hoe dan ook. Ik vind de washi wel leuk, maar het past niet per se in mijn layout. Wellicht moet ik proberen om deze specifieke tapes te gebruiken in mijn andere planners (zoals de ECLP of mijn personal formaat Filofax).

Ondanks dat ik het allemaal net niet helemaal lekker vind combineren, vind ik het eindresultaat nog steeds wel leuk. Ik moest er wat creatiever mee omgaan! En ik kon mezelf een tijd lang ermee vermaken, terwijl ik aan het wachten was in het ziekenhuis. Dat was in ieder geval iets! 😛

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices