Blog

Blog

Weekly Spread | Week 40 | #beforethepen
zaterdag, 7 oktober 2017 - 11:17

De belichting is een beetje raar. Ik heb de foto gemaakt in het ziekenhuis. Niets ernstigs overigens, gewoon een glucose intolerantie test, die ik tot nu toe iedere zwangerschap heb moeten ondergaan. Het is echt smerig, maar het is nu tenminste klaar.

Anyway, terug naar de spread! Dit is week 40 in mijn Simple Stories Carpe Diem (Robin's Egg) planner! Ik gebrik mijn eigen verticale WO2P inserts, en ik gebruik de nieuwe Action washi tape die ik pas geleden heb gekocht.

Ik had wel een beetje moeite om de spread gevuld te krijgen met de tapes. Voornamelijk omdat de brede tape eigenlijk te breed is om op mijn inserts te gebruiken, en de smalle tapes zijn te smal om de headers/kopjes te vullen. En ik was tevens mijn schaar vergeten, dat hielp ook niet haha. Gelukkig had ik wel een precisiemes meegenomen! Ik heb de brede tape in 4 smallere stukken gesneden, wat wel perfect pastte in de headers/kopjes! Ik heb de smallere tapes ook gewoon gebruikt, maar heb daarna de overgebleven witte lijntjes gevuld met nog meer dungesneden lijntjes washi.

Ik vind het er best wel goed uitzien!

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices