Blog

Blog

Current Washi Collection (October 2017)
zaterdag, 7 oktober 2017 - 11:03

Ik zit in veel plannergroepen op Facebook, waar ik veel plezier in heb. Ik krijg inspiratie enkel door in die groepen te zitten en te kijken naar iedereen's mooie planner spreads en wat al niet meer. Zo nu en dan vraagt er iemand aan de leden om hun washi collectie te laten zien. Ik vind het niet erg om mijn collectie te delen.

Wel een kleine waarschuweing, het is best wel veel! Ik heb ze niet geteld, daar heb ik geen zin in. En ja, ik gebruik de meeste van deze washis! Ik gebruik ze voornamelijk om mijn planners te decoreren. Maar ik gebruik ze ook om kaartjes te maken, of wanneer ik cadeautjes wil inpakken. Soms hang ik zelfs kaartjes aan de muur/deur/kasten ermee.

De meeste washi die ik heb komt van de Action en de HEMA. Ik heb ook wat rolletjes van de Zeeman, Wibra en Lidl, maar dat zijn decoratieve papiertapes, en niet echt washi. Hetzelfde geldt voor de Paperchase tapes die ik heb. Ik heb ook een aantal rolletjes van de Michael's. Ik heb ook nog wat washi van KreaDoe en een aantal tapes die ik direct van Aziatische fabrikanten heb.

Ik wil niet echt favorieten kiezen, want ik ben gewoon te dol op mijn tapejes. Maar ik denk dat de Michael's Recollections (Enchanted) washi toch wel het speciaalst is. Waarom? Nou, om een aantal redenen eigenlijk; Omdat ik ze heb gekocht tijdens mijn huwelijksreis, omdat er unicorns en zeemeerminnen opstaan, vanwege de mooie kleuren, omdat ik een goede korting erop kreeg, en omdat ze gewoon zo mooi zijn! ♥

Ik sorteer mijn washi tapes niet echt op kleur. Ik vind dat er wel echt heel gaaf uitzien, als het op die manier gesorteerd is. Maar ik vind het prettiger als mijn washis op collectie/set gesorteerd is in plaats van op kleur. Behalve dan de effen gekleurde washis haha. Maar ik kan er niet zo goed tegen als de tapejes verschillende groottes hebben. Dus ik denk dat ik daarom alles liever op collectie/set sorteer in plaats van op kleur.

Heb jij jouw washi tapes weleens geteld? Deel je linkjes naar je collecties (op Instagram) in de reacties hieronder! Ik vind het leuk om te zien!

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices