Blog

Blog

Flow Book For Paper Lovers #5!
zaterdag, 7 oktober 2017 - 16:41

Ik ben een Flow abonnee. Ik ben zowel geabonneerd op het reguliere tijdschrift, als de Flow Specials. En vandaag kreeg ik het nieuwe tijdschrift binnen (Nummer 7), waarbij een promotiefoldertje zat waarop Flow Book For Paper Lovers #5 wordt aangekondigd! Ik ben ZO dol op deze boeken! Het is waarschijnlijk wel mijn meest favoriete Flow product. 😍

Nou heb ik in 2015 per ongeluk het Book For Paper Lovers (Nummer 3) besteld omdat ik dacht dat deze niet in het Specials abonnement zat. En ik wilde deze natuurlijk niet mislopen. Dus toen kreeg ik er ineens twee, en ik was in de war. Toen kwam ik erachter dat het Book for Paper Lovers wel in mijn abonnement inbegrepen was (dit was voorheen niet het geval, vandaar mijn verwarring). Ik heb toen de klantenservice gevraagd of ik er een terug mocht sturen, zodat ik mijn geld voor een van de boeken terug kon krijgen. Hoewel deze boeken gaaf zijn, zijn ze ook best prijzig. En de winter is al zo'n dure tijd hier.

Afgelopen jaar kreeg ik het Book for Paper Lovers (Nummer 4) wederom dubbel. Eentje via mijn Specials abonnement, en toen kreeg ik er ook nog een tijdens Sinterkerst surprise. Dus toen had ik er weer twee. Nog steeds trouwens. Ik had niets om terug te sturen. De ene was een cadeautje, de andere was onderdeel van mijn Specials abonnement...

Ik vraag me af of het nieuwe nummer ook in het Specials abonnement zit. Ik hoop het wel! Het zou me wel wat geld schelen. De komende maanden zullen wat krap zijn op financieel vlak. We hebben net de bruiloft gehad, er is een baby onderweg, de feestdagen komen eraan, en PlannerCon is aan het einde van deze maand... Ik denk dat ik het niet verder hoef uit te leggen lol.

Oh, voordat ik het vergeet, de 5e editie van Flow's Book for Paper Lovers ligt vanaf 14 november 2017 in de winkel! Schrijf het in je planner!

Ga jij dit Flow Book for Paper Lovers ook kopen? Ik ben heel erg benieuwd wat erin zit. 😊

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices