Blog

Blog

Action washi tubes
woensdag, 4 oktober 2017 - 17:38

Ik verzamel al Action washi since 2014. En ik kan dan ook met trots zeggen dat ik zo'n 3 lades vol heb met washi. Het meeste daarvan komt van de Action winkel. Ze zijn goedkoop, meestal verpakt per 3 tapes (of 7 kleinere) en kosten €0,79. Er zit ongeveer 3 meter tape op een rolletje. De kwaliteit is in mijn ervaring heel degelijk. Ik heb maar een paar slechte gehad! Dus het zeker een favoriet van me. Leuke ontwerpen, betaalbaar, er zijn meerdere keren per jaar nieuwe collecties. Wat is daar nou niet leuk aan?

Ik zit op Facebook in meerdere plannergroepen, en een daarvan is de Dutch Planners groep. Afgelopen week postte iemand een foto van nieuwe washi tubes van de Action! Ze hebben deze nog niet eerder gehad, en met mijn ervaring met de Michael's Recollections washi tubes wou ik toch echt heel graag naar de Action om deze te gaan kopen! Maar ik was wel bang dat het snel weg zou zijn. Dit is ook gebeurd bij een aantal mensen die naar hun lokale winkel gingen. Daar was het echt al uitverkocht.

Maar vandaag ging ik naar de Action met mijn jongens. Seth is net zo'n plannernerd als ikzelf, dus hij wou de nieuwe washi ook graag hebben. In eerste instantie was ik bang dat we met lege handen naar huis zouden gaan. Maar wat bleek; ze hadden nog precies genoeg dat we allebei alle 4 de tubes konden kopen (dus een set voor mij, en een voor Seth). Ze zijn zo leuk!

Vergeleken met Michael's washi zit er niet veel tape op de rolletjes. Maar aan de andere kant is het ZOVEEL goedkoper dan de Recollections tubes. Deze tubes van de Action kosten maar €1,88 per tube! Ik heb nu dus 4 tubes washi voor minder dan een tube van de Michael's.

In de komende weken zal ik mijn planner decoreren met deze nieuwe washi tapes, en ik zal de resultaten daarvan hier op het blog delen! Kom dus zeker terug!

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices