Blog

Blog

Michael's Recollections Washi Tape
Michael's Recollections Washi Tape
dinsdag, 3 oktober 2017 - 22:48

Als je mij een beetje kent, weet je waarschijnlijk dat ik pas geleden getrouwd ben met de liefde van mijn leven. Onze huwelijksreis was naar San Francisco, Californië.

Het was zeker niet onze eerste keer in San Francisco. Maar het was wel de eerste keer voor ons dat we naar de Michael's gingen! Gewoonlijk als we naar San Francisco gingen, hadden we geen tijd of mogelijkheid om naar gebieden met hobbywinkels te gaan. Deze keer was het echter een van de dingen op mijn bucketlist haha. Ik *moest* en zou naar een Michael's gaan. Nog een ding op mijn bucketlist was naar een hobbywinkel gaan waar ze Lawn Fawn clear stempels hadden. Je kunt daar hier meer over lezen.

We hadden al een drukke dag achter de rug bij Electronic Arts, gevolgd door diner bij Amici's in Redwood City. We moesten nog langs Best Buy om een Chromebook op te halen voor mijn zwager. En uiteindelijk, met nog maar ongeveer 15 minuten te gaan, ging ik de Michael's binnen! Ik liep rond in paniek en enthousiasme. Waar moest ik beginnen? Zooooveel geweldige dingen! Zo weinig om daadwerkelijk uit te geven (huwelijksreizen zijn duur, in de Bay Area nog duurder). Maar ik heb uiteindelijk drie tubes Recollections washi gekocht!

Ik heb de Recollections Enchanting Mermaid washi, Recollections Enchanting Unicorn washi, en de Recollections Uptown Chic washi gekocht!

Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien op de foto hierboven was ik erg blij! Ik was nog blijer toen ik erachter kwam dat de tubes die ik had gekozen ook nog waren afgeprijsd. Ik had iets van 50% korting volgens mij, echt een goede deal!

Nu ik maanden later terugkijk naar mijn bezoekje aan de Michael's, kan ik maar één ding zeggen. Of Michael's moet hier in Europa winkels openen (maar ik denk niet dat dat ooit gaat gebeuren) of ik moet terugvliegen (dat zit er de komende jaren ook niet in). Een derde optie zou nog zijn om een planner buddy in de VS te vinden waarmee ik dingen kan uitwisselen. Ik bedoel, ik weet dat er genoeg internationale plannerfreaks zijn die de washi van de Action en de HEMA bijvoorbeeld helemaal geweldig vinden. Wie weet?

In de tussentijd aanbid ik hier de paar Recollections washi tubes die ik al heb, en ik zal gewoon lekker blijven kwijlen bij hhet zien van nieuwe Recollections washi. xD

Ik zal binnenkort ook wat van mijn planner spreads laten zien waarin ik deze washi collecties gebruik!

Comments

Reactie toevoegen

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

About Rosie!

Rosana Kooymans

Retro Hugs on Facebook

Retro Hugs on Pinterest

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Welke producten vind je het leukst hier op Retro Hugs?

Choices